Lerende netwerken

Human Resources omvat een hele resem thema's en topics. Omdat het niet altijd eenvoudig is om een keuze te maken, organiseert het Sociaal Fonds, in samenwerking met haar clusterpartners, lerende netwerken waar interessante en actuele thema's aan bod komen. 

 

Hieronder kan je een overzicht vinden van de lerende netwerken en kan je je meteen inschrijven voor het volgende lerend netwerk!

Datum Onderwerp Locatie  
Vrijdag 28/05/2021 Online intersectorale info- en netwerksessie - Stress & Burn-out Online  
  Inschrijven    

Online intersectorale info- en netwerksessie - Stress & burn-out (gratis)

Voor wie? Een interactieve informatiesessie voor zaakvoerders en personeelsverantwoordelijken. 

 

Wanneer? Op vrijdag 28 mei 2021 van 9u tot 12u.

 

We denken vaak met z'n allen dat we onszelf kunnen pushen alsof we een machine zijn die lekker efficiënt 24/7 doordraait van zodra je het knopje 'aan' indrukt. Maar niets is minder waar. Ons lichaam én onze hersenen hebben regelmatig rust en ontspanning nodig. Ga je daar aan voorbij, dan zit je voor je het weet ziek thuis op de bank. Overwerkt of, erger nog, met een burn-out

 

Regelmatig koppen kranten nieuwssites over burn-out. Ook nieuwe varianten, zoals de bore-out, vullen het nieuwsoverzicht aan. Maar wat is een burn-out nu, hoe meet je het en vooral: hoe voorkom je het? Wat doe je als je het toch niet kan voorkomen en een medewerker krijgt een burn-out? Kortom een heleboel vragen die de kop opsteken wanneer we het hebben over burn-out. 

 

Tijd dus voor een nieuw, interactief lerend netwerk waarin dit thema aan bod komt. We nodigen hiervoor Anne Petit, stresscoach bij VDAB, uit die stress en burn-out nog even algemeen zal kaderen. Vervolgens laten we je kennismaken met een voorbeeld uit de praktijk. 

 

Schrijf je in voor het lerend netwerk en geef op voorhand je vragen door. Op het inschrijvingsformulier kan je de vragen over burn-out stellen die je nu al hebt. Tijdens het lerend netwerk zullen jouw vragen vervolgens beantwoord worden of worden er nieuwe inzichten gegeven. 

 

 

Meer info? Neem contact met ons op via elisabeth.salaets@sociaalfonds.be of 0472 62 91 39.

 

Deze sessie wordt georganiseerd door de volgende sectoren: Verhuizingen, Transport & Logistiek, Afhandeling op Luchthavens, Taxi & VVB, Autobus & Autocar, Handel in Brandstoffen, Rijn- en Binnenvaart.